Sejladsudsigt app til Android

Sejladsudsigt

Den første version af Sejladsudsigt app’en blev søsat i 2011. Dengang havde jeg nok ikke regnet med at den stadig ville være i brug idag. Jeg er positivt overrasket over hvor mange der har hentet app’en og bruger den. Det kunne være sjovt at vide lidt mere om hvem I er. Godt nok er der mange kitesurfere i DK, men helt så mange som har hentet app’en, tror jeg ikke der er. Jeg mener at der var en dykker der skrev en anmeldelse på google play, så det bliver åbenbart også brugt i de kredse.

Siden første version er Farvandsvæsenet blevet nedlagt, og overtaget af forsvarets center for operativ oceanografi. Prognoseformatet er blevet ændret væsentligt siden den første version af app’en, så med den seneste opdatering håber jeg at kunne holde den i live et godt stykke tid endnu.

Sejladsudsigt er stadig et en-mands projekt, lavet i min fritid, så jeg håber at få tid til lidt forbedringer hen ad vejen.

Endnu engang tak for de mange positive tilbagemeldinger. Dejligt at høre at det kan bruges.

Støt udviklingen

Hvis du synes app’en er nyttig, så giv en lille donation og vær med til at støtte udviklingen så jeg kan holde den funktionel i fremtiden.

MobilePay: 61 67 78 68

eller Paypal

To the non-danish speaking users

I guess there are quite a few of you out there. Sorry for all the danish. Here is a brief summary. Sejladsudsigt is a one-man project done in my spare time.

If you like the app please consider making a donation and help keep it functional in the future.

Download

Her kan du hente Sejladsudsigt app’en i google play.

Get Sejladsudsigt on Google Play

Brugerne Siger

  • Første præsentation af appen i mit indlæg på det fynske kite forum med lidt feedback fra de første brugere.

  • Lidt tilbagemeldinger fra brugere på kitesurferen. Jeg kan desværre ikke finde min oprindelige post, hvor der var en masse kommentarer fra de første brugere, måske den er blevet slettet. Jeg fandt dog en tråd der omhandler nedetid ifm. overgang fra FRV til FCOO, og nyt navn og ekstra features der er med i opdateringen der skulle til for at håndtere flytningen. Når så en bruger som jeg ikke kender personligt uopfordret vælger at omtale mit arbejde som »totalt favorit app« fortjener det også et link her.

  • Sejladsudsigt på Facebook Det er jo så populært, så selvfølgelig har jeg også lavet en facebook side.