Surf-sponsor-løb

#Travel #Costa Rica #Surf

Nyheden om, at det traditionelle “cykelsponsorløb” på Klitmøller friskole ville blive afholdt mens vi var bortrejst, blev modtaget med slet skjult skuffelse af vores to drenge. Alfred havde snakket en del om hvor langt han havde tænkt sig at cykle, siden han fik sin nye cykel i fødselsdagsgave i januar. Oskar havde også planer om at slå sin personlige rekord på 19km på en time fra sidste år.

Det at vi ikke var i Danmark eller havde cykler til rådighed skulle dog ikke forhindre drengene i at give deres bidrag til indsamlingen af penge til den nye legeplads på skolen.

Som en alternativ løsning fandt vi på et andet koncept til indsamling af penge fra sponsorer.

Drengene skulle prøve at surfe flest mulige bølger på en time.

Oskar og Alfred med surfboards på Playa Hermosa

Oskar og Alfred klar til start

Rasmus ved skiltene på Playa Hermosa

Der er nogle ganske få nemme regler man skal kende når man surfer. Tror det gik lidt hen over hovedet på drengene, de ville bare ud i vandet

Alfred, Rasmus og Oskar på vej ud i bølgerne

På vej ud i brændingen

Alfred på boogie board

Alfred har fanget en bølge. Vores kamera var ikke kompatibelt med saltvand, så vi har desværre kun billede helt tæt på stranden

Oskar padler ud gennem brændingen

Oskar på vej ud mod endnu en bølge

Dagens resultat

Vores event blev afholdt på Playa Hermosa lidt nord for Santa Teresa på Nicoya halvøen. Samme sted som de tidligere havde fået surf lektioner.

Oskar lånte mit shortboard, og Alfred var på Boogieboard.

Jeg havde nok forventet, at de ret hurtigt ville løbe tør for kræfter, men de overraskede og padlede uafbrudt i en time.

Helene var overdommer og stod på stranden og talte rides.

Jeg selv stod / svømmede rund i vand til halsen, så de kunne se, hvor langt de skulle padle ud.

De padlede selv igang på alle bølger, og resultatet blev: 31 bølger til Alfred og 32 bølger til Oskar – alle wipeouts og crashes er ikke talt med.

Stærkt gået drenge, og stor tak til alle sponsorerne for opbakningen :-)

Rasmus Oskar og Alfred på Playa Hermosa

Alle var glade og trætte i armene efter løbet

Resultat af optælling af bølger

Helene førte nøje regnskab med de bølger der blev redet

Oskar spuler Alfred med vandslangen

Det var dejligt at få skyllet saltvandet af i den kølige vandslange

Flowers

Santa Teresa

Rejseberetning fra Costa Rica. Ankomst, første indtryk, surfing i Santa Teresa

Latest posts

Zip Lines og Reggae

Rejseberetning fra Costa Rica

#Travel #Costa Rica

Hjemmefra havde vi blandt andet solgt turen til Costa Rica til drengene ved, at fortælle, at der skulle være nogle ret seje svævebaner man kunne prøve. Det er i Monteverde, at det virkeligt spiller - det der med svævebaner. Derfor var det næste stop på turen.

Brøleaber

Rejseberetning fra Costa Rica

#Travel #Costa Rica

Efter en del dage i surfparadis var selv vi, klar til at komme ud og se lidt mere af Costa Rica. I første omgang var vi blevet enige om, at køre videre til Nosara. Det ligger ca. 100 km op af kysten fra Santa Teresa. Det ville være muligt, at køre derop ad kystvejen men det kræver, at man krydser et par floder. Da det ikke på forhånd var til at sige, om det var tørt nok til, at krydse floderne, besluttede vi - dvs. Helene bestemte det - at køre den sikre tur på små 200 km udenom.

Surf Eat Sleep Repeat

Rejseberetning fra Costa Rica

#Travel #Costa Rica

Nu er vi kommet til Nosara, hvor vi praktisk talt har en ranch lidt oppe af en bjergskråning for os selv. Det vil sige, at vi har lejet et af værelserne, men da det er lavsæson nu, er vi de eneste gæster. Her er både swimming pool, havudsigt og en irsk pub. De sidste par uger, inden vi kom hertil, er gået med surf leg på Playa Hermosa.

Surf-sponsor-løb

Rejseberetning fra Costa Rica

#Travel #Costa Rica #Surf

Det at vi ikke var i Danmark eller havde cykler til rådighed skulle ikke forhindre drengene i at give deres bidrag til indsamlingen af penge til en ny legeplads på skolen. Som en alternativ løsning fandt vi på et andet koncept til indsamling af penge fra sponsorer.