Udflytning og arbejdsstop

#Travel #Preparation #Denmark
Helene med indholdet af garagen i indkørslen på Rørbækvej

Oprydning i garagen

Vi havde sidste dag på arbejde torsdag og fredag i sidste uge, og siden har vi brugt tiden på at pakke huset ned i det mest fantastiske danske forårsvejr, 20 grader og skyfrit. Man overvejer næsten at blive. Eneste minus var at vi blev nødt til at træne til De Varme Lande™ ved at flytte kasser på loftet. Håber godt nok der er lidt mindre rockwool på Bali, for det hænger godt fast i sveden, når der er 30 grader oppe under taget.

Alfred og Oskar ser fjernsyn i den tomme stue

Disneysjov i minimalistiske omgivelser i stuen. Hele møblementet er med på billedet.

Det er så småt begyndt at gå op for børnene, at vi snart skal afsted. Mandag blev de puttet på gulvet omgivet af kasser med legetøj på deres værelse – sengene var jo flyttet på loftet – og da de vågnede var værelset tømt. Tror jeg ville have undret mig lidt, men de tog det meget pænt.

Torben, Thomas, Jeppe og Rasmus flytter klaveret

Tak til naboerne for hjælpen med klaveret

Vores Hornung & Møller fra 1883 var der desværre ingen, der ville have, så tak til verdens bedste naboer for hjælpen med at slæbe det ud i traileren. Det fik nogle skrammer på vejen, og det gav et ordentligt drøn, da det røg ned i containeren på genbrugspladsen.

Nu er vi hos mine forældre et par dage, og Alfred hjalp mig med at aflevere nummerpladerne fra bilen. Der er heldigvis ikke vind til at kitesurfe, så jeg behøver ikke ærgre mig over at grejet er pakket væk. Lidt vemodigt var det dog alligevel.

Oskar og Anne læser Lademanns Verdensatlas

Oskar har lokket faster Anne til at gennemgå Lademanns Verdensatlas, så han har styr på det basale inden vi rejser

Traileren er læsset med affald i indkørslen på Rørbækvej

På vej til containerpladsen med et par småting fra kælderen, som jeg troede jeg skulle bruge engang...

Vi glæder os meget til at komme afsted og gøre vores drøm til virkelighed. Dem der købte Alfreds brugte tremmeseng sagde det meget rammende: “Det er sådan noget mange drømmer om at gøre, men ingen faktisk gør”.

Håber virkelig det bliver en succes at være undtagelsen der bekræfter reglen.

Alfred smider en malerbakke ind bag i den fyldte flyttetrailer på Rørbækvej

Alfred hjælper med at pakke flyttetraileren

Flowers

Snart tid til afrejse

Første indlæg om vores rejse i Sydøstasien og foreløbig rejseplan

Cover image for post: Doha Experience

Doha Experience

På besøg hos Anne Marie og Christian i Doha, Qatar - Kameler, fjernstyret bil og Firehulstrækkerræs i ørkenen

Latest posts

Zip Lines og Reggae

Rejseberetning fra Costa Rica

#Travel #Costa Rica

Hjemmefra havde vi blandt andet solgt turen til Costa Rica til drengene ved, at fortælle, at der skulle være nogle ret seje svævebaner man kunne prøve. Det er i Monteverde, at det virkeligt spiller - det der med svævebaner. Derfor var det næste stop på turen.

Brøleaber

Rejseberetning fra Costa Rica

#Travel #Costa Rica

Efter en del dage i surfparadis var selv vi, klar til at komme ud og se lidt mere af Costa Rica. I første omgang var vi blevet enige om, at køre videre til Nosara. Det ligger ca. 100 km op af kysten fra Santa Teresa. Det ville være muligt, at køre derop ad kystvejen men det kræver, at man krydser et par floder. Da det ikke på forhånd var til at sige, om det var tørt nok til, at krydse floderne, besluttede vi - dvs. Helene bestemte det - at køre den sikre tur på små 200 km udenom.

Surf Eat Sleep Repeat

Rejseberetning fra Costa Rica

#Travel #Costa Rica

Nu er vi kommet til Nosara, hvor vi praktisk talt har en ranch lidt oppe af en bjergskråning for os selv. Det vil sige, at vi har lejet et af værelserne, men da det er lavsæson nu, er vi de eneste gæster. Her er både swimming pool, havudsigt og en irsk pub. De sidste par uger, inden vi kom hertil, er gået med surf leg på Playa Hermosa.

Surf-sponsor-løb

Rejseberetning fra Costa Rica

#Travel #Costa Rica #Surf

Det at vi ikke var i Danmark eller havde cykler til rådighed skulle ikke forhindre drengene i at give deres bidrag til indsamlingen af penge til en ny legeplads på skolen. Som en alternativ løsning fandt vi på et andet koncept til indsamling af penge fra sponsorer.