Snart tid til afrejse

Gruppefoto af hele familien Stougaard fra Hafjell uge 9

Vi har lavet denne blog til dem der har lyst til at følge med i vores oplevelser i sydøstasien mens vi er væk, og for at vi selv har lidt at kigge på når vi kommer hjem igen.

Der er ikke det helt store at berette endnu, så derfor et billede fra Hafjell – fantastisk tur (dog en anelse varmt). Vi er så småt begyndt at pakke huset ned, og få styr på en masse andre ting der skal klares inden vi tager afsted 5. maj.

Foreløbig rejseplan

  • 5. maj 2014: Kastrup → Doha, Quatar
  • 8. maj 2014: Doha → Bali, Indonesia
  • 1. juli 2014: Bali → Vietnam
  • 29. juli 2014: Vietnam → Bali
  • 24. september 2014: Bali → Singapore
  • Okt 2014: Malaysia
  • Nov + Dec 2014: Thailand
  • 3. jan 2015: Thailand → Sri Lanka
  • 3. April 2015: Sri Lanka → Danmark

Vi glæder os til at holde dig opdateret.

Mvh familien Stougaard

FRV app New name

Jeg har lavet en ny version, der gerne skulle afhjælpe problemer ifm. Opdatering af servere hos fcoo.

Latest posts

Zip Lines og Reggae

Rejseberetning fra Costa Rica
#travel #costa rica

Hjemmefra havde vi blandt andet solgt turen til Costa Rica til drengene ved, at fortælle, at der skulle være nogle ret seje svævebaner man kunne prøve. Det er i Monteverde, at det virkeligt spiller - det der med svævebaner. Derfor var det næste stop på turen.

Brøleaber

Rejseberetning fra Costa Rica
#travel #costa rica

Efter en del dage i surfparadis var selv vi, klar til at komme ud og se lidt mere af Costa Rica. I første omgang var vi blevet enige om, at køre videre til Nosara. Det ligger ca. 100 km op af kysten fra Santa Teresa. Det ville være muligt, at køre derop ad kystvejen men det kræver, at man krydser et par floder. Da det ikke på forhånd var til at sige, om det var tørt nok til, at krydse floderne, besluttede vi - dvs. Helene bestemte det - at køre den sikre tur på små 200 km udenom.